Events

Prout Sisters Seminar Series:

This seminar series is designed to bring women together who are interested in co-creating a more sustainable, equitable and benevolent future, through a series of workshops aimed at fostering knowledge and sharing about real-life alternatives to our existing paradigm. Women from all over the planet will join in a safe and nurturing space to educate ourselves and each other about lasting change and women-led, heart-centred ways of being on the planet.

The next seminar is called “Exploring P.R. Sarkar’s Concept of Coordinated Cooperation”

DATE: March 13, 2021
TIME: 13:00 UTC (8 am ET)

Schedule:

7:50 / 12:50 Everyone is getting online; opening music
8:00 / 13:00 10 minute welcome and sharing
8:10 / 13:10 10 minute presentation on Coordinated Cooperation based on P. R. Sarkar’s works
8:20 / 13:20 45 minutes for speaker 1 & 2 & 3: 15 minute presentations by each panel member
9:05 / 14:05 15 minute bio break (between third and fourth speaker)
9:20 / 14:20 45 minutes for speaker 4 & 5 & 6: 15 minute presentations by each panel member
10:05 / 15:05 15 minutes of questions and answers for the speakers
10:20 / 15:20 15 minute bio break
10:35 / 15:35 30 minute breakout rooms with specific questions to explore
11:05 / 16:05 25 minutes of group sharing and closure
11:30 / 16:30 End

TOTAL: 3 1/2 hours

INVITED SPEAKERS: 

Didi Ananda Anuradha (Experience with WWD-F)
Didi Ananda Uttama (experience working with refugee women and children in Greece)
Arati (Experience with Gurukul)
Arpita (Experience working in India)
Didi Cirasmita (Experience with AMURTEL/AMURT)
Didi Ananda Shubhashisha (Experience within WWD)

View All Previous Events

<span>%d</span> bloggers like this: